Start Работни места

Секогаш имаме место за мотивирани и квалификувани работници. Започнете ја својата кариера и станете член на нашиот тим.

  • Работи Понуди

    Понуда на работни места

    Во моментов немаме отворени работни позиции. Искористете ја можноста за слободно пријавување.

Пријава

Доколку не пронајдовте соодветна работна позиција искористете ја можноста за иницијативна пријава.

banner img

Пријава

Доколку не ја пронајдовте бараната позиција, искористете ја можноста за слободна пријава.

Резиме (.doc, .docx, .pdf, .txt)

Motivationsschreiben (.doc, .docx, .pdf)

Документи (.zip)

checkbox_default
checkbox_default
Форма за контакт

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter