• Име на компанијата:
  Start
  Седиште на компанијата:
  Boris Kidric 1
  1442 Demir Kapija
  Правна форма:
  Телефонски број:
  +389 43 366 504
  Факс:
  +389 43 366 504
  E-mail:
  [email protected]
  Регистарски број на компанијата:
  Судски регистар:
  ДВР број:
  ДДВ број:
  ИБАН:
  BIC

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter