Start Volkswagen

Го барате вашиот автомобил од соништата? На вистинско место сте. Обезбедете си ново возило кое е веднач достапноили конфигурирајте го саканиот модел според ваша желба.

Volkswagen
Опрема

Неможеш секогаш да имаш се? Ние тоа го гледаме сосема на друг начин. Откријте ја широката палета на дополнителна опрема за Volkwsagen.

Пронајди додатна опрема
banner img

Мој {brand}
конфигуратор

Volkswagen има голем избор на модели и ви нуди сопатник за секоја животна ситуација. Сега конфигурирајте го саканиот модел според вашите лични потреби и идеи.

Конфигуратор
banner img

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter