Start

Start

 • 1442 Демир Капија,
  Борис Кидрич бр. 1
 • [email protected]
 • www.startdemirkapija.com.mk
 • Продажба Отворено во моментов Затвора наскоро Затворено
  Сервис Отворено во моментов Затвора наскоро Затворено
  Резервни делови Отворено во моментов Затвора наскоро Затворено

Нашето работно време

Продажба Отворено во моментов Затвора наскоро Затворено
Сервис Отворено во моментов Затвора наскоро Затворено
Резервни делови Отворено во моментов Затвора наскоро Затворено
 • Пон
 • Вто
 • Сре
 • Чет
 • Петок
 • Саб.
  • Понеделник
   08:30-16:30
  • Вторник
   08:30-16:30
  • Среда
   08:30-16:30
  • Четврток
   08:30-16:30
  • Петок
   08:30-16:30
  • Сабота
   08:30-14:30
  • Понеделник
   08:30-16:30
  • Вторник
   08:30-16:30
  • Среда
   08:30-16:30
  • Четврток
   08:30-16:30
  • Петок
   08:30-16:30
  • Сабота
   08:30-14:30
  • Понеделник
   08:30-16:30
  • Вторник
   08:30-16:30
  • Среда
   08:30-16:30
  • Четврток
   08:30-16:30
  • Петок
   08:30-16:30
  • Сабота
   08:30-14:30

Вон работно време Нон-стоп

Ваше барање Наш сервис

Едноиставно пратете прашање. Одберете го саканиот формулар и јавете како можеме да ви помогнеме

Инфо материјал
Купување на возила
Финансирање
Термин за сервис
Опрема
Останато
Пофалби и критики

Инфо материјал за нашите модели

Сакате повеќе информации за определени модели? Ве молиме одберете модел, пополнете ги полињата и испратете ни што одбравте. Ќе ви ги испратиме бараните податоци во најкраток можен рок.


Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт

Разбирам дека личните и не-личните податоци кои ги давам можат да се обработат од страна на дилерот во склад на договорот и дека информациите ќе бидат чувани исклучиво за да одговорат на вашето барање и нема да се проследуваат до трети страни.


Нови возила - барање Кон нашите модели

Имате прашања во врска со купување на автомобил?

Тука сме да помогнеме

Вашата порака:
Како сакате да ве контактираме?

Контакт преку: *


Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт

Со ова прфаќам дека компанијата Start може да ги обработува личните и јавно достапни податоци кои ги дадов во склад со Заштита на приватност. Податоците ќе се зачуваат само како одговор на ваши прашања и нема да се даваат на трети лица.


Нови возила - барање за финансирање

Лизинг, кредит и осигурување за вашиот автомобил? Се од еден извор. Откријте ги нашите поволни услови и добијте необврзувачка понуда за финансирање за вашиот автомобил од соништата.

Одберете бренд:
Вашата порака:
Како сакате да ве контактираме?

Контакт преку: *


Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт

Со ова прфаќам дека компанијата Start може да ги обработува личните и јавно достапни податоци кои ги дадов во склад со Заштита на приватност. Податоците ќе се зачуваат само како одговор на ваши прашања и нема да се даваат на трети лица.


Прашалник
кон закажување на термин за сервис

Сакате да договорите термин:

Едноставно, внесете ги најважните податоци и на Вашиот прашалник ќе одговориме во најкраток можен рок.

Одберете бренд
Ве молиме впишете ги податоците за вашето возило
Која услуга сакате да ја користите?
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
Додатни информации:
Кој е ваш сакан термин за сервис?

Вие сте:

Како сакате да ве контактираме?

Контакт преку: *

Ве молиме внесете ги вашите контакт податоци

Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт
Со ова прфаќам дека компанијата Start може да ги обработува личните и јавно достапни податоци кои ги дадов во склад со Заштита на приватност. Податоците ќе се зачуваат само како одговор на ваши прашања и нема да се даваат на трети лица.

Anfrage zum Zubehör

Побарајте информации за додатната опрема. Наш вработен ќе ве контактира.

Вашата порака:
Како сакате да ве контактираме?

Контакт преку: *


Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт

Со ова прфаќам дека компанијата Start може да ги обработува личните и јавно достапни податоци кои ги дадов во склад со Заштита на приватност. Податоците ќе се зачуваат само како одговор на ваши прашања и нема да се даваат на трети лица.


Пофалби и критики

Вашето мислење ни е важно! Што ви се допаѓа а што мислите дека може да се подобри?

Вашата порака:
Како сакате да ве контактираме?

Контакт преку: *


Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт

Со ова прфаќам дека компанијата Start може да ги обработува личните и јавно достапни податоци кои ги дадов во склад со Заштита на приватност. Податоците ќе се зачуваат само како одговор на ваши прашања и нема да се даваат на трети лица.


Останато Прашалник

Како може да ви помогнеме? Ова е место за ваши предлози и размислувања, прашања и одговори.

Вашата порака:
Како сакате да ве контактираме?

Контакт преку: *


Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња, за да можеме подобро да ви одговориме и да стапиме со вас во контакт.

Форма за контакт

Со ова прфаќам дека компанијата Start може да ги обработува личните и јавно достапни податоци кои ги дадов во склад со Заштита на приватност. Податоците ќе се зачуваат само како одговор на ваши прашања и нема да се даваат на трети лица.


Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter